Ukraine Channel 24 uppmanar till utrotning av alla ryssar, inklusive kvinnor och barn

Nazistiska Azov-trupper som 2021 marscherade i Marioupol till folkets jubel.

Den 13 mars 2022 sände den ukrainska tv-kanalen 24 (24 Канал) – kontrollerad av TRK-gruppen Kateryna Kit-Sadova (hustru till Lvivs borgmästare) – en show med Fakhrudin Sharafmal som värd.

Detta är vad han sa i etern:

”Jag vet att jag som journalist måste vara objektiv, jag måste vara balanserad, för att rapportera information till dig med ett kallt hjärta, men för att säga dig sanningen, det är väldigt svårt att hålla fast nu, särskilt på en tid som denna, och eftersom vi kallas nazister, fascister och så vidare i Ryssland – jag tillåter mig att citera Adolf Eichmann som sa att för att förstöra en nation måste man först och främst förstöra barn. För om du dödar föräldrarna kommer barnen att växa upp och hämnas. Men genom att döda barn kommer de aldrig att växa upp, och nationen kommer att försvinna.

”Ukrainas väpnade styrkor kan inte döda ryska barn eftersom krigsreglerna förbjuder det, och det är förbjudet enligt olika konventioner, inklusive Genèvekonventionen. Men jag är inte från Ukrainas väpnade styrkor. Och när jag får chansen att ta ner ryssar, jag kommer definitivt att göra det.

”Eftersom du kallar mig nazist håller jag mig till Adolf Eichmanns doktrin, och jag kommer att göra allt i min makt för att du och dina barn aldrig ska leva på denna jord så att ni kan känna hur det är när oskyldiga civila dör och bär all smärta och lidande. Du säger att du inte startade det här kriget, du vill inte ha det, det är Putins fel. Men vi har inte startat det heller. Nu måste du förstå, det handlar inte längre om fred, det handlar om det ukrainska folkets seger.

”Vi behöver seger. Och om vi måste slakta era familjer för att göra det – jag kommer att vara en av de första att göra det. Ära åt nationen! Och hoppas att det aldrig kommer att finnas en sådan nation som Ryssland och ryssarna på denna jord igen för att de bara är avskum som förstör detta land. Om ukrainarna har möjligheten, vilket de i princip gör just nu, att förstöra, slakta, döda och strypa moskoviterna. Och jag hoppas att alla bidrar och smäller på minst en Moskal.”

Videon med detta gnällspel spelas upp oavbrutet på rysk tv som bevis på ukrainska ”nationalisters sanna natur”.

Den ryska diplomatiska beskickningen förde frågan till OSSE:s forum för säkerhetssamarbete, den internationella organisation som härrör från Helsingforsavtalen.

VOLTAIRE NETWORK | 17 MARS 2022

Du gillar kanske också...